Інна Кравчук лікувала зуби дітям, застосовуючи грубу силу / фото gp.gov.ua

Стоматолог з Рівного Інна Кравчук, яку підозрюють у побитті дітей, не мала дозволу на практику за спеціальністю дитяча стоматологія.

Про це йдеться у відповіді МОЗ на депутатське звернення нардепа від Європейської солідарності Яни Зінкевич, яка оприлюднила його на своїй сторінці у Facebook.

"Під час проведення перевірки інформації... було встановлено, що, за даними ліцензійного реєстру МОЗ, у фізичної особи-підприємця Кравчук І. відсутній дозвіл на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю «Дитяча стоматологія»", - йдеться в документі МОЗ.

Відео дня

У відомстві також зазначили, що для підтвердження факту порушення практики необхідно провести позапланову перевірку. Міністерство звернулося до Державної регуляторної служби для узгодження цієї перевірки.

Читайте такожУ Рівному поліція знайшла стоматолога, яку підозрюють в жорстокому побитті дітей

Скандал зі стоматологом у Рівному: що відомо

  • Раніше користувачі Інтернет оприлюднили кілька відео, на яких стоматолог з Рівного під час лікування дітей била їх та погрожувала їм.
  • Слідчі встановили трьох потерпілих від жорстокого поводження лікарки влітку 2020 року. Крім того, у лютому 2021 року жінка, діючи умисно та усвідомлюючи свою фізичну перевагу над малолітньою дитиною, під час лікування зубів спричинила дитині легкі тілесні ушкодження у вигляді саден на шиї та синців на плечах.