Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці / Фото: Нацполіція

В Одесі під час конфлікту через гучну музику чоловік застосував травматичну зброю - постраждали дві людини.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Читайте такожВ Одесі через напад на підлітків перенесли акцію фестивалю квір-культури

Зазначається, що між 39-річним чоловіком та 21-річною дівчиною, що проживають по сусідству в приватному секторі, близько третьої години ночі стався конфлікт. Причиною стала занадто гучна музика, яку включила сусідка, що перебувала в компанії своїх друзів.

«Обурений цим чоловік кілька разів навідався до сусідки з проханням припинити шум, але у відповідь отримував лише образи. Розгніваний таким ставленням, він взяв травматичний пістолет, з яким повернувся до сусідського двору», - повідомили в поліції.

Побачивши зброю, молодіжна компанія накинулася на чоловіка, зав'язалася бійка. В результаті пролунав постріл, куля влучила в ногу дівчині. Її друзі побили власника зброї.

"Обох постраждалих доставили до лікувального закладу. Після надання медичної допомоги їх відпустили по домівках. У той же час вони обидва звернулися із заявами в поліцію», - йдеться в повідомленні.

За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень поліцією розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Вас також можуть зацікавити інші новини: