Напад на комунальників потрапив на відео / скріншот

У центрі Харкова троє молодиків, перебуваючі в стані алкогольно-наркотичного сп'яніння, напали на водія трактора комунальних служб міста.

Про це повідомляється на сторінці СКП "Харківзеленбуд" у Facebook.

Інцидент трапився вранці в міському саду імені Шевченка. Спочатку хулігани спробували "зробити заплив" в озері, проте охорона попросила їх покинути сад. Ті у відповідь почали провокувати охоронців на бійку. 

"Після довгих очікувань молодики все ж таки вирішили вийти за територію саду та це ще не кінець. На шляху хлопців стояв багатофункціональний трактор "Авант" з якого під високим тиском водою мили лави. Читайте такожВ Одесі агресивні клієнти побили касира АТБ за прохання надіти маски (фото)Один з фігурантів повісті кинув зв'язку ключів та розбив скло у тракторі, а далі як "мавпа" застрибнувши на трактор, збив ногою сигнальний помаранчевий ліхтар. Не встигнувши вийти з трактора, водієві зразу ж прилетів удар у вухо. На щастя охорона зреагувала дуже швидко та змогла нейтралізувати нападаючих. І нарешті приїхала поліція. Злочинці заарештовані! Заяви написані! Чекаємо рішення слідства, суду і нарешті вирок!", - йдеться в дописі.

Місцеві ЗМІ вже оприлюднили відео інциденту.

Як повідомляв УНІАН, раніше на Херсонщині батьки відлупцювали заступника директора ліцею: педагог знепритомніла.