Зловмисницю затримано / фото kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали жінку, яка на Троєщині намагалася спалити кінцівки розчленованого тіла чоловіка.

Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

"Вчора під час відпрацювання території Деснянського району дільничні офіцери поліції виявили у лісосмузі багаття, а поряд — жінку, яка готувала до знищення підозрілі предмети. Поліцейські зупинили дії невідомої та з’ясували, що вона намагалася спалити кінцівки людського тіла", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПідозрюваного у вбивстві власної дитини під Черніговом взяли під варту (фото)

Потерпілий виявився жителем Дніпровського району, 1981 року народження. В його квартирі поліцейські знайшли інші частини його тіла, поспілкувалися із сусідами та встановили, що він та жінка, яку виявили у лісосмузі, раніше були знайомі.

Затриманою виявилася уродженка іншої держави, 1987 року народження, яка останні кілька років мешкала у столиці.

Слідство відпрацьовує кілька версій, серед яких – з корисливих мотивів, з метою заволодіння житловою площею, на якій потерпілий сам проживав. Для встановлення обставин події та причини смерті призначено необхідні експертизи.

Зловмисницю затримано / фото kyiv.npu.gov.ua

За цим фактом розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років в'язниці.

Раніше у центрі Запоріжжя у дворі будинку виявили обгоріле тіло молодої жінки. Їй приблизно 30-35 років. Тіло відправлено на експертизу, після якої стане відомо, чи вчинила жінка суїцид, чи її хтось підпалив.