Батьки звернулись до поліції лише через тиждень після зникнення дитини \ facebook.com/mvs.gov.ua

У Тульчинському районі Вінницькій області розшукали 15-річну дівчину, яка поїхала з дому ще 19 липня, але про її зникнення батьки повідомили в поліцію лише через тиждень після того, як дочка перестала виходити на зв'язок.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції Вінницької області. Зокрема, за словами керівника Відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції Володимира Відомського, 27 липня до поліцейських за допомогою звернулась жителька смт Томашпіль та повідомила по відсутність її неповнолітньої доньки. Зі слів жінки, 15-річна дівчина ще 19 липня поїхала гостювати до подруги у сусіднє село і на зв’язок вона не виходила.

Поліцейські розшукали неповнолітню \ фото Нацполіція

Через кілька години після отримання повідомлення про зникнення дитини поліцейські, опрацювавши коло спілкування дівчини, встановили її місцеперебування. Вона знаходилась в одному із сіл Ямпільської територіальної громади, де проживала у закинутому будинку.

Відео дня

Читайте такожЗниклу дворічну дівчинку на Миколаївщині знайшли живою та неушкодженою (фото)

Після того, як поліцейські знайшли дівчину, вони провели з нею превентивну роботу та доставили її додому.

На батьків неповнолітньої, які ухилялися від виконання своїх обов’язків та сім днів не інформували правоохоронців про відсутність дитини, поліцейські склали протокол за ст. 184 Кодексу про адміністративні правопорушення ("невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей").

Вас також можуть зацікавити новини