У Новомосковську на світанку в одній із квартир у багатоповерхівці пролунав вибух та спалахнула пожежа.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Дніпропетровській області.

"9-го червня о 05:41 надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вулиці Гетьманській міста Новомосковськ. Пожежа виникла у квартирі на 3-му поверсі 9-поверхового житлового будинку", - йдеться у повідомленні.

За словами рятувальників, з квартири на 4-му поверсі, за допомогою апарату захисту органів дихання, вивели хлопчика орієнтовно 7 років на вулицю.

Читайте такожНа Одещині невідомі кинули гранату на подвір'я житлового будинку

Також під час пожежі постраждав власник квартири, 1984 року народження, якого з попереднім діагнозом опіки тіла I-II ступеня у важкому стані забрали до Новомосковської центральної районної лікарні.

"Вогнем знищено домашнє майно у квартирі, де виникла пожежа, та зруйнована внутрішня стіна із сусідньою квартирою. Пошкоджена обшивка балкона у квартирі на 4-му поверсі. Загальна площа пожежі становить 30 кв. метрів. Пожежу локалізовано о 06:15 та ліквідовано о 06:30", - додали у ДСНС.

Тим часом місцеві ЗМІ повідомляють, що вибух, який передував пожежі, прогримів у квартирі депутата Новомосковської міської ради сьомого скликання Андрія Володимировича Александровича. 

Як повідомляв раніше УНІАН, у Кременчуці Полтавської області колишній чоловік підпалив продавчиню магазину побутової техніки «Фея» та зачинився з нею в магазині.