Компанія також тестує функцію дистанційного огляду авто / фото УНІАН

Українська страхова компанія "ІНГО" з метою спрощення надання послуг для клієнтів працює над переведенням більш складних страхових продуктів в електронний формат, серед яких, зокрема, договори у сфері автострахування - КАСКО і "Зелена карта".

Читайте такожСтраховий ринок України після переходу під контроль НБУ через пару років стане зовсім іншим - експертГолова правління "ІНГО" Ігор Гордієнко в інтерв'ю УНІАН повідомив, що сьогодні клієнтам компанії доступна можливість придбати онлайн такі страхові продукти, як туристичне страхування, автострахування та страхування житла.

"Покупка цих продуктів не вимагає відвідування офісу страхової компанії. Також ми працюємо над переведенням і інших більш складних страхових продуктів в електронний формат. Таких, як, наприклад, КАСКО (страхування транспорту від збитків, розкрадання або викрадення - УНІАН), що вимагає складної оцінки автомобіля, дистанційного огляду авто в момент прийому на страхування і врегулювання страхової події", - сказав Гордієнко.

Відео дня

Він також повідомив про технічну готовність компанії перевести в електронний формат договір страхування відповідальності власників автотранспортних засобів "Зелена карта", який необхідний для поїздок на автотранспорті за кордон.

Також голова правління "ІНГО" додав, що зараз компанія вже тестує функцію дистанційного огляду авто при настанні страхового випадку по КАСКО в рамках спрощення надання послуг для клієнтів.

Як повідомляв УНІАН, збір премій страхової компанії "ІНГО" в 2019 році зріс у порівнянні з попереднім роком на 26% – до 1,53 мільярда гривень, а власний капітал компанії збільшився на 37% - до 699 мільйонів гривень.

Довідка УНІАН. Акціонерна страхова компанія «ІНГО Україна» має 25-річний досвід роботи на ринку та входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сум страхових відшкодувань.

Компанія має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам.

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті УНІАН.