Харків. 11 грудня. УНІАН. Член правління громадської організацій «Народна Рада», голова Ради підприємців Торгового центру «Барабашове», Посол миру Джамаладдін ГУСЕЙНОВ висловив занепокоєність стосовно відсутності сурдоперекладу під час трансляції прямої мови кандидатів у Президенти України та самого Президента. 

Барабашовці хочуть подбати про глухонімих

Про це повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Представництва Всесвітнього конгресу азербайджанців в Україні, офіс якого розташований в Харкові.

Відео дня

На думку Д.ГУСЕЙНОВА, рухомий рядок під час новин не задовольняє більш ніж сто тисяч громадян, які не чують. На жаль, тільки новини мають рухомий рядок, а ні мова Президента, а ні виступи політиків не супроводжуються сурдоперекладачем або рухомим рядком.

«Глухонімі люди мають право не лише знати про головні події країни та світу, та цим обмежуватися, але й розуміти, за кого голосувати на виборах. Але це можливо тільки якщо знаєш, про що йдеться у передвиборчій агітації кандидатів. Треба розуміти їх позиції та погляди на майбутнє країни», - сказав Д.ГУСЕЙНОВ.