на Софійській площі почалося святкування / kievcity.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні тут, на Софійські площі, в різдвяному містечку, біля живої ялинки я хочу привітати вас з Новим роком! Той, що минає, був і складним, і трагічним, і вирішальним для країни. Але ми можемо сказати, що ми його вистояли, вистраждали і прожили, я вважаю, гідно. Ми стали і сильнішими, і добрішими. Ми згуртувалися в своїй рішучості перемогти. Українці показали як вони люблять свою країну і як цінують свободу! Ми, як ніколи до цього, почали цінувати увагу і підтримку своїх близьких і друзів, чуйність людей навколо і їхню готовність допомагати один одному», - сказав Кличко.

Читайте такожКитай зустрів Новий рік - в Пекіні, Шанхаї та Гонконгу запустили феєрверкиМер додав, що сьогодні, на жаль, не всі українці можуть святкувати Новий рік радісно і в мирній ситуації. «Найкращі патріоти зустрічатимуть 2015-й рік на передовій - в окопах і наметах. І загадають, як і всі українці, головне-щоб був мир. Нехай сьогодні звідси наше тепло, наша вдячність, наші думки про героїв підтримають їх і збережуть! Я бажаю всім мирного року, здоров’я, оптимізму і віри в перемогу добра», - наголосив Кличко.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, упродовж новорічної ночі на гостей свята біля головної ялинки країни чекатимуть виступи зірок української естради. Ближче до опівночі вокальний ансамбль «Джерело» виконає «Многая літа» у супроводі оркестру «Київ-Класик».

Новий, 2015 рік на Софійській площі розпочнеться з виконання Гімну України.

О 01:30 1 січня 2015 року на Софійській площі відбудеться «Зірковий вертеп» – театралізоване дійство від мистецького об’єднання «Остання Барикада».