Мер ввійшов на станції метро «Політехнічний інститут»

В понеділок, 9 лютого, після інспекції міських бомбосховищ та укриттів, а також після відвідання блокпосту на в’їзді в столицю по Житомирській трасі, Кличко вирішив за необхідне напряму поспілкуватися з пасажирами міського транспорту та дізнатися, що вони думають про останнє підвищення цін на проїзд.

Мер ввійшов на станції метро «Політехнічний інститут», де великий потік пасажирів, оскільки в цей період завершуються заняття в університеті «КПІ».  Кличка супроводжував директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерковець.

Відео дня

Читайте такожКличкові написали про незаконність підвищення тарифів на проїзд

Першими мера оточили студенти, які супроводжували його  пересування і на ескалаторі, і вже на самій платформі. А згодом почали підходити й пасажири старшого віку. В очікуванні поїзда на платформі мер вже пояснював молодій жінці, що підійшла поспілкуватись, про необхідність підвищення ціни за проїзд.

У вагоні їхав так само оточений великою кількістю людей. Вийшов мер на станції «Театральна», поблизу якої розташована мерія.