Київ. 28 жовтня. УНІАН. Державне комунальне підприємство «Телерадіокомпанія «Київ» отримало приміщення на вул. Хрещатик, 10 літ. «В».

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято на засіданні сесії Київради у четвер.

За підготовлений проект проголосували 95 з 105, зареєстрованих в залі депутатів.

Відео дня

Як зазначалось на сесії, на сьогодні компанія «Київ» тимчасово розміщується на вулиці Дегтярівській, 31, а ця будівля не пристосована для роботи телекомпанії, зокрема в ній не можна обладнати відповідні студії.

У зв’язку зі зверненням Головного управління преси та інформації та самої ТРК «Київ» було підготовлено проект рішення щодо переселення компанії.

Згідно з прийнятим рішенням, ТРК «Київ» розміститься на 1, 2 поверхах та займе частину підвалу. Загальна площа, що їй передається, – 261,8 кв. м. Оренда передбачається на 3 роки з орендною ставкою 1 грн. на рік.

Вказане приміщення передається безпосередньо ГУ преси та інформації, яке розмістить в ньому телекомпанію.

Також сьогодні Київрада прийняла рішення про розміщення Головного управління з питань реклами у нежитлових приміщеннях на вулиці Боричів узвіз, 8, які займало до цього Головне управління з питань регуляторної політики. Йдеться про загальну площу 853 кв. м.

У свою чергу ГУ з питань регуляторної політики, відповідно до рішення Київради, переїжджає на вулицю Дніпровська набережна, 19-Б літ. «А», де буде розміщено центр Єдиного вікна.

Відповідне рішення підтримали 96 депутатів із 105, зареєстрованих у залі.