Київ. 13 травня. УНІАН. Фракція Партії регіонів виступає проти акцій політичних сил, які можуть призвести до нових сутичок у Львові 22 червня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в інтерв’ю журналістам заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр ЄФРЕМОВ, коментуючи намір «лівих» сил 22 червня відзначити у Львові роковини початку війни, використовуючи червоні прапори.

За його словами, як правий, так і лівий радикаліст дуже небезпечний для нашої держави.
«Безумовно, ми не будемо йти на поводу у цих політичних сил, і будемо застосовувати заходи незалежно, на якому фланзі знаходяться ці політичні сили, щоб ці провокації не допустити», - сказав О.ЄФРЕМОВ.

Відео дня

За його словами, нині дуже важливо переконати виборців, що край небезпечно підтримувати крайньо радикальні сили.

Відповідаючи на запитання, чи підтримує фракція Партії регіонів нові акції «лівих» сил у Львові 22 червня, О.ЄФРЕМОВ сказав: «Ми засуджуємо дії, які провокують конфлікти».

Як повідомлялося, газета «Сегодня» написала, що до Львова 22 червня, у день початку Великої Вітчизняної війни, знову хочуть привезти червоні прапори, на цей раз комуністи - наші і російські.

Зокрема, «ще масштабніші заходи» у Львові пообіцяв народний депутат від КПУ Євген ЦАРЬОВ. «Ми хочемо відзначити цю дату на своїй землі у Львові, яка має відношення до початку і закінчення війни», - заявив комуніст. Він упевнений, що нової бійки не буде, мовляв, товаришів буде багато, і вони самі забезпечать правопорядок.