Вночі та завтра вранці синоптики прогнозують сильні дощі, гроза, місцями град / фото dumskaya

В Одесі через сильну зливу низку вулиць затоплено та обмежено рух транспорту.

Читайте такожДощова і неспекотна: синоптики розповіли, якою буде погода у серпні

Як передає кореспондент УНІАН, у місті після 11:00 почався дощ, який перейшов у зливу. В результаті вулиці в різних районах міста затоплені – люди ходять по щиколотку у воді (у деяких місцях рівень води вище коліна). Зокрема, затоплені вулиці Приморська, Середньофонтанська, Балківська та інші. На дорогах затори.

Відео дня

Як повідомили в управлінні патрульної поліції в Одеській області, через повінь обмежено рух по вул. Балківська та Середньофонтанська.

В мерії Одеси, посилючись на інформацію ДСНС та Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, заявили, що у зв'язку з переміщенням активного південного циклону через Одеську область 3 серпня вночі та завтра вранці очікується посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с, пориви до 25 м/с. Сильні дощі, гроза, місцями град.

Як зазначається, ускладнення погодних умов відповідає ІІ рівню небезпеки (помаранчевий).

У зв'язку з цим у мерії просять одеситів і гостей міста максимально обмежити переміщення та поїздки по місту, особливо осіб похилого віку, дітей і вагітних жінок, а також не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами.

фото dumskaya
фото dumskaya
фото dumskaya
фото dumskaya