До середини листопада похолодання не очікується / фото pixabay.com

Синоптики не очікують значного зниження температури повітря в Україні до середини листопада.

Як повідомляє Укргідрометцентр у Facebook, "завтра в Україні погоду визначатиме тепла повітряна маса, що забезпечить перевищення кліматичної норми температури повітря на 6-8°. Такий собі приємний погодний сюрприз в останньому місяці осені. Найближчої ночі температури становитимуть 6-11°, на узбережжі морів до 14°, вдень 15-20°, незважаючи на поривчастий вітер, який по всій Україні сягатиме 15-20 м/с".

Читайте такожВ Україні оголосили штормове попередження на 6 листопада

Відео дня

У західних областях, порівняно із сьогоднішнім днем, денна температура знизиться до 10-15°. "Причиною цього стане більш прохолодне повітря, що надійде з Центральної Європи та захмарене небо", - йдеться у повідомленні.

Отже, завтра у західних областях дощитиме, подекуди можливі грози, на Закарпатті та Прикарпатті дощі будуть інтенсивнішими. Також невеликі дощі в ранкові та денні години пройдуть у північних областях та на Вінниччині.

"У четвер невеликі дощі разом зі зниженням температури на 3-5° прогнозуємо у західних, північних та Харківській областях. На півдні та сході погода істотно не зміниться, там буде тепло та без опадів. Вітер 7 листопада послабшає. І наостанок, щоб не позбавити вас оптимізму, скажемо, що до середини листопада значного зниження температури повітря в Україні не очікуємо, погода буде теплою, як для цієї пори року", - наголосили синоптики.

Як повідомляла Погода УНІАН, 6 листопада в Україні буде тепло, місцями пройдуть дощі.