Ілюстрація / REUTERS

У зв’язку з очікуванням шторму Dennis, який несе сильний вітер і дощі зі снігом, на території Великій Британії оголосили жовтий (попереджувальний) рівень небезпеки.

Читайте такожНа Францію насувається шторм "Інес"

Як повідомляє посольство України у Великій Британії, Синоптики передбачають, що несприятлива погода триватиме протягом тижня. Пік непогоди очікується у суботу 15 лютого. Тому можливі зміни у русі громадського транспорту, затримки рейсів залізничного та повітряного сполучення.

Відео дня

Посольство рекомендує громадянам України, які перебувають у зоні ураження стихії, виявляти підвищену обачність, без нагальної потреби не залишати приміщень, уважно стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації, дотримуватися рекомендацій місцевих рятувальних служб.

«У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації, рекомендуємо негайно повідомляти аварійні та рятувальні служби Сполученого Королівства на екстрені номери: 112 або 999, а також інформувати Посольством за номером «гарячої лінії» +4475-53483628, адреса електронної пошти consul_gb@mfa.gov.ua», – йдеться в повідомленні.