Наталка Діденко попередила, якій частині України у понеділок загрожує негода / колаж УНІАН з фото MECO, Pixabay та скріншоту

В Україні погода завтра - у понеділок, 11 березня, на частині території очікується несприятлива через близькість атмосферних фронтів циклонічної системи Elfi.

Негода спрогнозована у західних регіонах нашої держави - буде сильний вітер та дощі, попередила синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. "Понеділок, синоптичний, в Україні перебуватиме значною мірою під впливом антициклону на ім'я Klemens, тому опадів завтра в більшості областей не буде…", - зазначила експерт.

На більшій частині території вночі спрогнозовано від -1…-7 градусів, а на заході +1…+5. Вдень у центрі температура може становити +5…+8, на сході та півночі від +1 до +4, на заході півдні та півдні +6…+11. У Полтавській області прогнозується +2…+4, а на Закарпатті повітря може прогрітися до +15.

Відео дня

Ось яка погода в Києві завтра очікується - вночі може бути від -1 до -4 градусів, а вдень приблизно +5. Опади у столиці України на понеділок не спрогнозовано.

Експерт попередила, якій частині нашої держави у понеділок загрожує негода / карта t.me/PohodaNatalka

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Раніше УНІАН писав, що в низці українських регіонів 10 березня спрогнозовано невелике потепління

За відомостями синоптиків, понад +10 градусів прогнозується у Миколаївській, Вінницькій, Чернівецькій та Львівській областях, а на Закарпатті - до +12. На жителів центральних регіонів чекає суха погода з невеликою хмарністю.

Вас також можуть зацікавити новини: