День Києва відзначатиметься 26 травня / колаж УНІАН

Цього року на День Києва погода у столиці буде теплою та переважно сухою. Про це в коментарі Погода УНІАН повідомила синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Стосовно того, якої погоди очікувати в Києві на день міста, який цього року припадає на 26 травня, експерт зазначила, що вночі очікується +14...+16 градусів, а вдень буде +24°...+26°.

"Радше за все, також буде в нас переважно погода без опадів. Можливо, якісь окремі локальні дощі по південній частині області можуть бути. Але це ще треба уточнювати", - розповіла Птуха.

Відео дня

Погода у Києві - прогноз на найближчі дні

21 травня, за даними Укргідрометцентру, на Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде південний та південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура по області 22-27°, а у самому Києві вдень буде близько +25°.

Загалом, за даними синоптиків, найближчого тижня по Київщині переважатиме суха та дуже тепла погода. 

Повітряні потоки з південного сходу принесуть до столиці тепло й підвищення температури як в денні, так і в нічні години.

Завдяки полю підвищеного тиску очікується переважно сонячна погода  й лише у п'ятницю, 24 травня, подекуди пройдуть невеликі короткочасні дощі.

Температура у Києві впродовж найближчих днів становитиме +25°...+26°, а вночі буде +13°...+15°.

Вас також можуть зацікавити новини: