1 січня 2024 року в Україні будуть дощі / фото ua.depositphotos.com

До кінця 2023 року в Україні збережеться переважно суха погода, а 2024-ий почнеться з дощів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, дощі, місцями сильні, охоплять весь захід країни. Також опади доберуться до Житомирської, Чернігівської, більшості центральних областей. На півдні 1 січня дощі очікуються в Миколаївській і Херсонській областях.

Температура по всій країні 1 січня буде плюсовою. На заході стовпчики термометрів покажуть +6°...+8°, на півночі буде +2°...+6°, у східній частині буде близько +4°...+5°. Жителів центральних областей чекає температура в діапазоні +3°...+6°, а на півдні традиційно буде найтепліше - до +10°.

Відео дня
Прогноз погоди на 1 січня 2024 / фото УНІАН

Чи буде сніг в Україні на Новий Рік - прогноз

Передноворічний період в Україні все частіше супроводжується похмурою і безсніжною погодою, іноді з туманами і невеликими опадами. Тенденція збережеться і в цьому році, зазначає метеоролог Ігор Кібальчич.

За його даними, вдень 31 грудня в західних, північних і центральних областях України пройде дощ, місцями з мокрим снігом. На решті території буде без істотних опадів.

У новорічну сніг і мокрий сніг, за його словами, можливий тільки в районі Полісся і в Карпатах. Температура коливатиметься близько 0 °C, а на півдні України буде +1 ... +6 ° С.

Вас також можуть зацікавити новини: