12 агуста в Україні практично не залишиться дощів / фото ua.depositphotos.com

З сьогоднішнього дня дощі покинуть територію України. У більшості областей встановиться суха погода з невеликою хмарністю. Практично по всій країні буде комфортна температура. 30-градусна спека очікується лише місцями на сході та вздовж морів. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде суха погода з невеликою хмарністю. Стовпчики термометрів покажуть +22°...+24°. Лише на Закарпатті буде похмуро, а повітря тут прогріється до +25°.

На жителів півночі України також чекає невелика хмарність. Найхолодніше буде в Чернігівській області, де пройдуть дощі, а термометри покажуть +19°. У Сумській області буде близько +21°, а в Київській та Житомирській повітря прогріється до комфортних +24°.

Відео дня

На сході України сьогодні переважно спекотно. Тут температура підніматиметься до +28°...+30°, лише в Харківській області буде близько +24°. Без опадів.

У центральній частині України сьогодні буде досить багато сонця. Температура очікується від +24° до +28°. На Вінничині очікуються невеликі дощі.

У більшості південних областей 12 серпня буде ясно і безхмарно. Повітря тут прогріється до +26°...+29°.

12 серпня в Україні буде тепло / фото УНІАН

Прикмети погоди 12 серпня

12 серпня - Сілін день. Якщо сильно мерехтять на світанку зірки - в найближчі дні буде дощ, а якщо вдень вітер і мрячить дощ - треба чекати довгої негоди.

Вас також можуть зацікавити новини: