23 квітня в Україні буде тепло, проте подекуди очікуються тумани та дощі / Фото ua.depositphotos.com

У неділю, 23 квітня, в деяких областях України потеплішає до +20. Проте подекуди очікуються дощі та тумани. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, передає "Метеопрог".

За його даними, завтра у західних областях очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці будуть тумани. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +4…+9 °С, а вдень повітря прогоріється до +15…+20 °С.

У північних областях буде без опадів. Вночі та вранці також місцями очікується туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 °С, вдень очікується +14...+19 °С.

Відео дня

У центральній частині України, за прогнозом синоптика, вночі без істотних опадів, а вдень місцями очікуються невеликі короткочасні дощі. Температура повітря вночі становитиме +2...+7 °С, вдень стовпчики термометрів підійматимуться до +15...+20 °С.

На сході України вночі місцями пройде невеликий дощ. Вдень невеликий, місцями помірний дощ. Вітер буде північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі триматиметься в межах +3...+8 °С, а вдень очікується +12...+17 °С.

У південних областях, за словами Ігоря Кібальчича, вночі буде без опадів, а вдень пройдуть невеликі короткочасні дощі та місцями грози. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 °С, вдень +15...+20 °С.

Потепління в Україні - що прогнозується

Народний синоптик станіслав Щедрін прогнозує, що температура в Україні поступово підвищуватиметься. 

За його словами, вже від сьогодні до нашої країни почнуть надходити теплі повітряні маси. Очікується потепління по всій країні спочатку до +13...+15 градусів, а згодом стовпчики термометрів підіймуться до +16...+22.

Вас також можуть зацікавити новини: