Сьогодні в деяких областях України будуть дощі / Фото ua.depositphotos.com

У суботу, 22 квітня, в більшості областей України очікується відносно тепла і суха погода з температурою близько +13°...+15°. При цьому на сході, в Криму, а також в Полтавській та Запорізькій областях буде прохолодніше, лише до +10°...+12°. Також у східних, деяких південних та центральних областях дощитиме. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут повітря прогріється до +14°...+15°, а на Закарпатті потеплішає до +18°. Очікується суха погода, без опадів, лише невелика хмарність.

Тепло буде і на півночі України. Тут також стовпчики термометрів покажуть +14°...+15°. Очікується суха погода з невеликою хмарністю.

Відео дня

На сході України буде похмуро і дощитиме. Опади очікуються практично повсюдно, місцями - сильні. Температура вдень тут не підніметься вище +10°...+12°.

У центральній частині України тепло розподілиться нерівномірно. На правобережній частині Дніпра буде від +13° до +15°, а на Лівобережжі холодніше - лише близько +11°. Також у Полтавській та Дніпропетровській областях дощитиме.

На півдні України також спостерігатимуться температурні контрасти. У Криму очікується близько +10°, в Запорізькій області буде трохи тепліше - до +12°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +14°...+16°. Скрізь, крім Одеської області, очікуються дощі.

22 квітня у більшості областей буде відносно тепло / фото УНІАН

Прикмети погоди 22 квітня

22 квітня - день Вадима Ключника. Якщо до цього дня погода не встановилася - літо сухим буде.

Вас також можуть зацікавити новини: