Сьогодні у багатьох областях України дощитиме / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 9 квітня, погода в Україні стабілізується, температурні контрасти ослабнуть, проте дощі продовжаться. Місцями опади будуть сильними та з грозами. Температура в більшості областей підніметься до +10°...+15°, лише в окремих областях на південному заході буде прохолодніше. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні найхолодніше буде в Чернівецькій області, де стовпчики термометрів покажуть лише +7°. На решті території повітря прогріється до +10°...+12°. У Волинській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій області буде похмуро та дощитиме, а на решті території - суха хмарна погода з проясненнями.

На півночі України сьогодні буде невелика хмарність, температура від +12° до +16°. У Житомирській області очікуються дощі, у Київській - з грозами. 

Відео дня

Практично така ж погода буде і на сході, де стовпчики термометрів покажуть +12°...+15°. Тут також очікується невелика хмарність і дощі в Донецькій області.

У центральній частині України найхолодніше буде на Вінничині - близько +8°. На решті території повітря прогріється до більш комфортних +12°...+13°. Очікується невелика хмарність і багато дощів.

На півдні України сьогодні буде +12°...+15° і невелика хмарність. Місцями покапают невеликі дощі.

9 квітня в Україні буде мокро / фото УНІАН

Прикмети погоди 9 квітня

9 квітня - день Мотрони-настівниці. До цього дня майже весь сніг вже сходив, прилітали птахи.

Вас також можуть зацікавити новини: