У Львові оголошено штормове попередження / фото УНІАН

На сьогодні, 29 листопада, у Львові та Львівській області синоптики оголосили підвищений рівень небезпечності, адже очікуються хуртовини, ожеледиця на дорогах та сильні пориви вітру. Про це свідчать дані Львівського гідрометцентру.

Зокрема, синоптики попереджають про пориви північно-західного вітру до 15-20 м/с, хуртовини, ожеледицю на дорогах, а також вранці подекуди значний сніг. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

У Львові та області сьогодні буде складна погода / фото Укргідрометцентр

Погода на Львівщині - прогноз на сьогодні

"29 листопада погоду визначатиме тилова частина циклону над Білоруссю", - кажуть в гідрометцентрі.

Відео дня

Через це, за даними синоптиків, у Львівській області буде хмарно з проясненнями. Вранці сніг, місцями значний. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура вдень 1-6° морозу.

У Львові також буде хмарно з проясненнями. Вранці сніжитиме, а вдень вже буде без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 9-14 м/с, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, хуртовини. Стовпчики термометрів вдень покажуть 2-4° морозу.

Синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах та хуртовині. За їх даними, атмосферний тиск зростатиме, а відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Вас також можуть зацікавити новини: