Погода на Новий рік та Різдво / фото ua.depositphotos.com

Погода зимою цього року буде подібна до торішньої, а на новорічні свята очікується здебільшого тепла погода з дощами. Про це в ефірі Суспільного розказав народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його словами, прийдешня зима не повинна бути занадто холодною, сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими.

За прогнозом народного синоптика, холодними будуть кінець січня та лютий. Грудень фактично весь буде теплий: очікуються дощі, вологий сніг та слабкий мороз.

Відео дня

"На різдвяно-новорічні свята погода буде такою ж, як і минулого року - без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами", - додав Щедрін.

Якою буде зима в Україні: прогноз синоптиків

Керівниця відділу клімату ГО "Екодія" Євгенія Засядько розповіла, що через зміни клімату холодний період у зимові місяці буде скорочуватись.

Ймовірність суворої зими в Україні із затяжними морозами мінімальна, заявляв директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда. 

Своєю чергою, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму

Вас також можуть зацікавити новини: