30 квітня в Україні буде в міру тепла погода / Фото ua.depositphotos.com

Квітень в Україні завершиться помірно теплою погодою з невеликими дощами в декількох областях. Найтепліше 30 квітня буде в центрі та на півдні країни, де повітря прогріється до +17°, на решті території переважно буде від +12° до +15°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України тепло розподілиться нерівномірно. Найтепліше буде на Закарпатті, де стовпчики термометрів піднімуться до +20°, а також і Івано-Франківській та Чернівецькій областях, де очікується +16°...+17°. На решті території буде не більше +15°. При цьому у Волинській та Хмельницькій областях вірогідні невеликі дощі.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде від +13° до +15°. Повсюдно очікується невелика хмарність, а в Чернігівській області - дощі.

У Центрі також не обійдеться без опадів. Тут покапає в Кіровоградській області. Протягом дня очікується від +14° до +18°, найтепліше - у Кривому Розі.

Жителів східних областей чекає прохолодний день, від +12° до +15°. Без опадів, невелика хмарність або хмарно з проясненнями.

На півдні України в останній квітневий день повітря прогріється до +16°...+18°. Без опадів, практично повсюдно очікується невелика хмарність.

Погода в Україні 30 Квітня / фото УНІАН

Нагадаємо, в Україну йде холодне повітря скандинавського походження. За прогнозом синоптика Ігоря Кибальчича, на вихідних, 30 квітня та 1 травня, українців чекає прохолодна погода, місцями очікуються невеликі дощі та заморозки.

Вас також можуть зацікавити новини: