Погода в Україні / фото УНІАН

В Україні буквально за день очікується суттєве потепління. Подекуди температура підійматиметься до майже весняних показників. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"10-11 грудня та в понеділок у більшості областей України температура повітря стрибне до весняних позначок: +4...+12 градусів", - спрогнозувала вона.

Проте, за її словами, очікується волога погода та сильний вітер.

Відео дня

Завтра ж, за її прогнозом, місцями в Україні очікується мокрий сніг та дощі, на заході та сході періодично сильні пориви вітру, проте скрізь в Україні буде досить тепло.

"Температура повітря 9 грудня становитиме впродовж дня 0...+5 градусів, на півдні +4...+9, в Криму до +14 градусів", - спрогнозувала вона.

В Україні очікується потепління

Як повідомляв Погода УНІАН, в Україні найближчими днями очікується зміна погоди. Вже сьогодні у деяких областях відчуватиметься потепління. Вдень у більшості областей буде "плюс" або близько "нуля", лише місцями на північному сході ще буде -1°. Найсильніше потепління буде відчуватиметься на південному сході країни.

На вихідних, 10 й 11 грудня, а також у понеділок потепління дістанеться й Києва. За словами Наталки Діденко, у столиці потеплішає до +4...+8 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: