Сьогодні подекуди в Україні очікується рвучкий вітер / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 15 вересня, дощі, подекуди з грозами, пройдуть у східній частині, місцями у центральних областях та локально на півдні України. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Грози можуть супроводжуватися рвучким вітром!" - попередила фахівець.

Водночас у західних та північних областях, а також на Вінниччині вдень дощі припинятимуться, каже синоптик.

Відео дня

"Температура повітря найнижчою очікується в п'ятницю на Чернігівщині, Полтавщині, Сумщині, Харківщині, Донеччині, +18...+20 градусів", - повідомила Наталка Діденко. На решті території, за її даними, передбачається +20...+24 градуси. Лише на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму затримається літня температура повітря, +25...+29 градусів.

У Києві, за словами синоптика, сьогодні вдень опади припиняться, а температура повітря за фронтом знизиться і становитиме максимально лише +20 градусів.

"Але надалі температурний графік вирівняється і нас очікує суха помірно тепла погода. Аж увесь навіть наступний тиждень! З нюансами, звісно, проте все ж переважатиме комфортна погода", - потішила Наталка Діденко.

Якою буде погода в Україні до кінця вересня - прогноз синоптика

Найближчими днями на українців чекають дощі.  Після цього погода буде сухою, але стане дещо прохолоднішою, каже синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, у другій половині вересня нічна температура дещо знизиться. Вдень також очікується в межах +18...+23 градусів. І лише на півдні та Закарпатті залишаться комфортні +24...+27.

Вас також можуть зацікавити новини: