Незабаром температура в Україні дещо знизиться та почнуться дощі / фото Áron Szakács/Pixabay

Сьогодні, 10 квітня, по всій Україні буде тепло, сухо та сонячно. Однак вже від завтра погода у низці областей зміниться - очікується деяке зниження температури. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відомий синоптик Наталка Діденко.

"11, 12 та 13 квітня в західних та північних областях, а також на Вінниччині температура повітря дещо знизиться", - каже синоптик.

За її даними, температура у вказаних областях вдень передбачається на рівні +15...+19 градусів. Водночас на півдні, сході та в більшості центральних областей втримається тепліша погода.

Відео дня

Також, за даними Наталки Діденко, у суботу до України повернуться дощі.

"Найближчі періодичні дощі, місцями з грозами, очікуються в суботу (повсюди, окрім південної частини)", - повідомила вона.

Дощі в Україні - прогноз

Про те, що вже цього тижня до України повернуться опади, кажуть і в Укргідрометцентрі. З словами синоптика Наталії Птухи, з північного заходу до нас прийдуть атмосферні фронти, які й принесуть дощі.

Орієнтовно, задощить вже у другій половині дня 13 квітня, а у неділю, 14 квітня, вже практично у більшості областей можуть бути невеликі опади.

Вас також можуть зацікавити новини: