Сьогодні в Україні очікуються дощі / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні в багатьох областях України пройдуть дощі, місцями - з грозами. Опади очікуються місцями в західних і центральних областях, а також у Криму. Тепло по країні розподілиться нерівномірно. Так, на Сході, Півдні та деяких центральних областях буде спека до +30°...+35°. На решті території температура буде комфортною, +21°...+28°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найхолодніша погода. Тут стовпчики термометрів покажуть +21°...+24°, а на Закарпатті повітря прогріється до +25°. Практично повсюдно пройдуть дощі, в Хмельницькій області - з грозами. У Волинській, Львівській та Закарпатській областях ймовірність опадів менша.

Відео дня

На півночі України повітря прогріється до +24°...+27°. Без опадів, невелика хмарність.

Жителів центральних областей також чекає дощова погода. Дощі очікуються в Черкаській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Місцями будуть грози. На Дніпропетровщині буде спека +32°...+35°, на решті території очікується більш комфортна температура в межах +25°...+28°.

На сході України - спекотно. Тут повітря прогріється до +32°...+34°. Без опадів. Аналогічна погода буде і в південних областях України, +30°...+33°. Лише в Криму вірогідні грози, а температура буде близько +28°.

Погода в Україні 9 липня / фото УНІАН

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчими днями погоду в Україні формуватимуть атмосферні фронти. Через їхню діяльність очікується нестійка погода з періодичними грозовими дощами, але сонця і сухих прояснень буде також вистачати.

Вас також можуть зацікавити новини: