Погода в Україні сьогодні / фото УНІАН

У суботу, 10 грудня, в Україні буде мокро, але тепло. Температура в більшості областей буде в межах +4°...+7°, на півдні повітря прогріється до +10°...+15° і лише в окремих областях на північному заході і півночі України очікується більш прохолодна погода. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України тепло розподілиться нерівномірно. У Волинській та Рівненській областях вдень буде лише +1°...+3°. У Львівській, Тернопільській та Хмельницькій стовпчики термометрів покажуть +4°...+5°. На Закарпатті та в Івано-Франківській області буде до +7°, а в Чернівцях повітря прогріється до +12°. Практично повсюдно очікуються дощі. 

На півночі України сьогодні буде похмуро і дощитиме. Тут повітря прогріється до +2°...+6°. Найтепліше буде на Сумщині, а найхолодніше - у Чернігівській області.

Відео дня

У центрі також будуть температурні контрасти. У Вінницькій області очікується до +5°, а на решті території повітря прогріється до +7°...+11°. Повсюдно дощі, місцями - сильні.

На жителів сходу України чекає температура від +5° до +7°. Невеликі дощі, на Луганщині ймовірність опадів менша, тут очікується хмарна погода з проясненнями.

На півдні сьогодні буде практично весна. Стовпчики термометрів піднімуться до +9°...+13°, а в Криму і зовсім до +15°. У більшості областей пройдуть невеликі дощі.

Погода в Україні 10 грудня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: