У Карпатах випав метр снігу / фото facebook.com/chornogora.rescue112/

На північних схилах гори Піп Іван у Карпатах випало до метру снігу.

Про це йдеться у повідомленні Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту у соціальній мережі Facebook.

"Станом на 11:45 20 листопада на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря -5°С, вітер західний 8 м/с, обмежена видимість до 50 м, на північних схилах передуви снігу до 1 м", - йдеться у повідомленні.

Відео дня
На вершині Чорногори випало до метра снігу \ фото facebook.com/chornogora.rescue112/

Нагадаємо, метеорологи прогнозують, що сніжна зима в Україні може стартувати наприкінці січня та тривати до кінця лютого або початись наприкінці грудня і тривати до кінця січня. Також фахівці розглядають ще один варіант розвитку подій: зимова казка триватиме з грудня по лютий.

Сніг у Карпатах / фото instagram.com/taras_trekking/

Прогноз погоди на 21 листопада 2021

Завтра, 21 листопада, в трьох областях України очікується невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр у соціальній мережі Facebook.

"Зокрема, 21 листопада без істотних опадів. Лише в Чернігівській, Сумській і Харківській областях невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом", - йдеться у повідомленні.

Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. Вночі у західних та північних, вдень у більшості областей - пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, на Лівобережжі місцями 0-2° морозу. Вдень 7-12° тепла, на півдні до 14°. В Карпатах вночі близько 0°, вдень 1-5° тепла.

Погода в містах України 21 листопада / карта Укргідрометцентру

Нагадаємо, синоптик попередила про новий виток похолодання в Україні. Погіршення погоди варто чекати вже з наступного тижня.

Погода в Україні: новини на тему