По всій території України очікуються опади / фото Pixabay

В Україні сьогодні очікується похмура погода, по всій території країни опади. Так, за прогнозом Укргідрометцентру, 27 січня в Україні буде хмарно з проясненнями.

"Невеликий мокрий сніг, вдень на півдні країни з дощем, в західних областях помірний сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця.

Вітер, за прогнозами, північно-західний, 7-12 м/с, у західних областях подекуди пориви 15-20 м/с.

Відео дня

Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла. Вночі у західних областях 0-5° морозу, вдень у південній частині та на Закарпатті 1-6° тепла.

В Карпатах прогнозується помірний сніг; температура вночі 8-13° морозу, вдень 4-9° морозу.

Погода в україні 27 січня / фото Укргідрометцентр

Синоптики попереджають про сніголавинну небезпеку в Карпатах

Укргідрометцентр попереджає про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень), у зв'язку зі снiгопадами та хуртовинами 26-28 січня на високогiр’ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей.

"Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Наполегливо радимо утриматись від походів на високогір'я", - закликають синоптики

Крім того, помірна сніголавинна небезпека (2 рівень) очікується 26-28 січня - на високогір'ї західної та центральної частини Закарпатської області.

Синоптики попереджають про сніголавинну небезпеку / фото Укргідрометцентр

Прогноз погоди по Київщині

Сьогодні, 27 грудня, на жителів Київщини очікує мокра та неприємна погода - хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг. Також синоптики попереджають, що на дорогах сьогодні може бути слизько через ожеледицю. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура протягом доби становитиме від 3° морозу до 2° тепла; у Києві протягом доби близько 0°.

Вас також можуть зацікавити новини: