В Україні очікується посилення вітру / фото ua.depositphotos.com

До кінця тижня в Україні теплішатиме. На вихідних повітря подекуди вже прогріватиметься до +17, однак не все так гладко. Синоптик Наталка Діденко прогнозує посилення вітру та деяке похолодання на заході нашої країни. Про це вона розказала на своїй сторінці у Facebook.

Так, за її даними, сьогодні в більшості областей України протягом дня очікується +9...+14 градусів, а 23-24 березня потеплішає до +10...+17.

Сьогодні дощі ймовірні лише місцями в західних областях, решта території України належатиме сухій, навіть сонячній, погоді.

Відео дня

"У суботу-неділю посилиться вітер, а в західних областях 24-го березня похолоднішає на кілька градусів", - попередила фахівець.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У Києві, за даними Наталки Діденко, 22 березня опадів не очікується, світитиме сонечко, а денна температура повітря коливатиметься близько +10 градусів.

23-24 березня у столиці потеплішає до +10...+14 градусів, проте в суботу та неділю в окремих районах Києва можливий невеликий дощ.

"І важливий нюанс - південний чи південно-західний вітер може бути рвучким", - зауважила синоптик.

В Україну мчить літнє тепло - що відомо

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує, що останні дні березня в Україні будуть дуже теплими. Так, за його даними, найтепліші дні очікуються у південно-західних та західних областях. Тут денні максимальні температури досягатимуть позначок +12…+17°С, а 30-31 березня місцями навіть можливе потепління до +18…+23°С. 

Вас також можуть зацікавити новини: