На вихідних в Україні будуть невеликі морози / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Після різкого потепління в Україну повертаються невеликі морози. Вже на вихідних, 15 і 16 січня, по всій країні очікуються нічні морози до -4°, а вдень температура в більшості областей коливатиметься в межах -2°...+1°. Сильні морози до -13° очікуються на Закарпатті. Невеликі опади змішаної фази очікуються в окремих областях. В цілому ж по країні переважатиме суха погода.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -3°, вдень +1°. У неділю вночі очікується -3°, а вдень - до +1°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -4°, вдень +1°, мінлива хмарність. У неділю вночі -4°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень + 1°, мінлива хмарність. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі -4°, вдень +1°.

У Вінниці в суботу буде похмуро. Температура повітря -3°...+1°. У неділю температура буде -3°...+1°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде мінлива хмарність, температура вночі + 4°, вдень +4°. У неділю - мінлива хмарність, -1°...+1°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -4°, вдень +1°, невеликий дощ зі снігом. У неділю стовпчики термометрів покажуть -4°...-2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -1°, вдень +1°. У неділю температура становитиме -3°...+1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, +2°...+ 4°, мокрий сніг з дощем. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -1°...+1°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає хмарна погода з проясненнями, температура вночі -2°, вдень 0°. У неділю вночі очікується -3°, вдень -1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -2°, вдень 0°, невеликий сніг. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі -4°, вдень -1°, невеликий сніг.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -2°, вдень -1°, сильний снігопад. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий сніг, температура становитиме -4°, вдень -2°.

Читайте такожНа пляж вже у червні: кліматолог розповіла, яким буде літо в Україні

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде ясно і безхмарно, температура вночі -5°, вдень до -3°. У неділю вночі температура становитиме -13°, вдень стовпчики термометрів покажуть -3°, практично безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде практично безхмарно, вночі 0°, вдень + 2°. У неділю - практично безхмарно. Температура складе -5°...+3°.

У Трускавці в суботу буде ясно і безхмарно, температура до +2°. У неділю - практично безхмарно, температура -5°...+3°.

У Сваляві завтра очікується практично безхмарна погода, до -1°. У неділю - хмарно з проясненнями, -13°...-2°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі 0°, вдень + 3°. У неділю - ясно і безхмарно, температура -3°...+2°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до 0°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -5°...0°.

Вас також можуть зацікавити новини: