Александр Онищенко (справа) / Фото УНИАН

Кандидат у народні депутати Олександр Онищенко прокоментував основні принципи, які повинні стати в основі забезпечення національної безпеки України.

«Держава сильна тоді, коли в ній виконуються закони, коли кожен відповідально підходить не тільки до своїх прав, але й обов'язків», - заявив він.

За словами Онищенка, децентралізація влади допоможе сконцентрувати увагу місцевої влади на економічних та соціальних проблемах регіонів.

Відео дня

Читайте такожВлада докладе всіх зусиль для гарантування безпеки виборців 26 жовтня – Порошенко

«Ініціюю зміни законодавства для можливості збільшення інвестицій у розвиток вітчизняних газодобувних компаній і розвиток альтернативних джерел енергії», - заявив нардеп.

Онищенко підкреслив, що на даний час для України дуже важлива сильна армія.

«Необхідно забезпечити соціальний захист бійців, а також систему адресної фінансової допомоги малозабезпеченим, пенсіонерам, інвалідам, біженцям, сім'ям військовослужбовців, які брали участь у бойових діях у зоні АТО і особам, які потребують лікування за рахунок залучення коштів благодійних організацій», - зазначив він.

Олександр Онищенко особливо акцентує увагу на співпраці країни з Європейським Союзом і США, підкресливши, що «Україна переконливо відстоює своє європейське майбутнє».