Віра Саченко каже, що її сестру підставили / фото УНІАН

Народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів проти керівництва України, намагалися фізично знищити.

Про це в ефірі ток-шоу “Право на владу” заявила її сестра Віра Савченко.

“Її підставили. Ви були в курсі, що її використовували, щоби знищити саму її? Ви не в курсі, що Надію Савченко намагалися фізично знищити, а коли зрозуміли, що буде великий резонанс, то було прийнято рішення щодо її морального знищення. Кампанія ця розгорнулася більше року тому”, - сказала вона.

Відео дня

За словами Віри Савченко, кампанія проти її сестри розпочалася після того, як президент України Петро Порошенко поїхав на саміт НАТО до Польщі і взяв із собою Надію Савченко.

Читайте такожСавченко проведе ніч в управлінні СБУ: адвокат заявив про незаконне затримання

“Він її показав і після того закрив у коморці... А з Надею хотіли спілкуватися усі політики, представники США, різних служб, вони взяли її під свою опіку і почали організовувати зустрічі, спілкуватись, дали свої контакти. Коли вони повернулися до України, Петро Олексійович Надії сказав: “Ти мала гарні зустрічі”, - з такою ноткою заздрощів. Після того розгорнулася масштабна кампанія зі знищення її авторитету”, - розповіла сестра.

Коли у Віри Савченко спитали, хто саме планував фізично знищити Надію, вона не назвала прізвищ, а лише сказала, що це були представники влади.