Порошенка критикують за обшуки в Буковелі / фото gk-press.if.ua

Блокування силовиками роботи курорту «Буковель», де проходить фестиваль журналістів, це спосіб президента Порошенка чинити політичний тиск на інших кандидатів у президенти. Таку заяву зробив екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

Читайте такожСутичку за участю спецназу НАБУ біля «Охматдиту» буде розслідувати СБУ

"Виголошуючи промову у Верховній Раді, президент Порошенко одночасно нацьковує на український курорт "Буковель" атаку силовиків. Цей кдбізм в його голові нищить український бізнес, відлякує міжнародних інвесторів та робить спецслужби своїми ланцюговими псами», - зазначив він.

Відео дня

«Це ганебна практика. Окрім Росії, таким ніхто більше у світі не займається. В такий спосіб президент чинить політичний тиск на інших кандидатів у президенти. Не очікуйте жодних результатів розслідування. Їх не буде. Це чергове маски-шоу від режисера з Банкової", - підсумував Наливайченко.

Раніше повідомлялось, що СБУ заблокувала роботу курорту «Буковель», де зібралися майже 200 журналістів з усієї України на фестиваль.

Як повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на сторінці в Facebook, обшуки та вилучення матеріалів проходять по різних підприємствах, пов‘язаних із засновником курорту та одним з лідерів партії «Укроп» Олександром Шевченком.