НФ розмістив борди з досить неоднозначним текстом / фото

Яценюк вийшов в інформпростір (і вперше зважив свої шанси), крім того, розпочав кампанію, розмістивши борди із досить неоднозначним текстом.

Його посил, «Українська мова, кіно, пісня», «римується» з президентської «тріадою» («Армія, мова, віра!») і, значить, є «тролінгом». Про це пишуть "Вести".

«На ділі, НФ намагається показати, що він може легко знайти альтернативу Порошенку. І що для президента, якщо він хоче обратися, сам НФ незамінний — саме з цим і пов'язана поява незграбних, але ефективних білбордів Яценюка, — пояснив «Вестям» політолог Олексій Якубін. — А раз так, у них є свої «забаганки» — це пов'язано зі збереженням ключових посад (МВС, Мінюст) та набуттям нових на ті півроку, що залишаються до виборів».

Відео дня

Читайте такожЯценюк розповів, що означають його білборди

За даними «Вестей», НФ залишився дуже незадоволений тим, як вирішилося кадрове питання в Центрвиборчкомі: хоча політсила і отримала посаду секретаря комісії (його зайняла колишня заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова), функціонал посади виявився меншим, ніж розраховували у Яценюка, — був змінений регламент, і секретар втратив можливість блокувати рішення ЦВК.