REUTERS

Про це йдеться в повідомленні МЗС ФРН у Twitter.

Зокрема, Штайнмаєр, перебуваючи з візитом в Марокко, зробив наступну заяву: "Закликаю всі сторони імплементувати угоду, про яку домовилися у Берліні (21 січня)", - сказано в повідомленні.

Читайте також"Нормандська четвірка" домовилася про відведення важкого озброєння на ДонбасіЯк повідомляв УНІАН, за результатами зустрічі у Берліні 21 січня міністри закордонних справ України, Німеччини, Франції та Росії закликали всі сторони на сході України припинити військові дії та відвести важке озброєння від лінії розмежування у відповідності до Мінського меморандуму від 19 вересня 2014 р., а тристороння контактна група повинна зібратися для розроблення механізмів виконання цих домовленостей в найближчі дні.

Відео дня

Окрім того, міністри "закликають тристоронню контактну групу створити Робочі групи по відповідним аспектам Мінських угод".

Раніше сьогодні очільник бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко оголосив про відмову від мирних переговорів і початок масштабного наступу, метою якого є захоплення всієї території Донецької області.