Володимир Путін / REUTERS

Президент Росії Володимир Путін заявив, що лідер організації «Український вибір» Віктор Медведчук у Москві ставив питання про обмін українських моряків, це питання обговорюватиметься після завершення кримінальної справи.

Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання УНІАН про умови обміну.

«Обмін... ми займалися, весь час займаємося, пан Медведчук за дорученням Порошенка це робив постійно і нещодавно зовсім приїжджав. Питання про звільнення українських військових, затриманих у Керченській протоці, точніше в Чорному морі.... Але я вже сказав, що ці питання можна буде вирішувати після завершення кримінальної справи», - сказав Путін.

Відео дня

При цьому він відмовився відповідати на питання російських ЗМІ про обмін громадян РФ, які засуджені в Україні.

Читайте такожПутін на прес-конференції - журналісту УНІАН: ви хочете влаштувати скандал?

Як повідомляє портал Varlamov.news, Путін припустив, що українців, затриманих у районі Керченської протоки, можуть обміняти, але тільки після суду і слідства в Росії.

Після цього кореспондент УНІАН Роман Цимбалюк запитав президента, чи не здається йому, що він втручається у виборчий процес в Україні, як раніше було в США? Зал на цьому питанні засміявся.

Як повідомляв УНІАН, у четвер, 20 грудня, в Москві проходить щорічна велика прес-конференція президента РФ Володимира Путіна. В цьому році акредитовано рекордну кількість журналістів — близько 1700.