У ДФС зазначили, що указ Насірова про поновлення себе на посаді голови відомства є неправомірним / фото newsradio.com.ua

Указ про поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби України, підписаний ним самим, є неправомірним.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар ДФС Наталя Непряхіна.

Читайте такожНасіров збирається відсудити мільйон гривень у лікаря, який свідчив у його справі

Відео дня

"Видання наказу про виконання рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 11 грудня 2018 р, підписаного самим Романом Насіровим, є неправомірним", - написала Непряхіна.

Вона підкреслила, що поновлення керівника центрального органу виконавчої влади повинно здійснюватися виключно на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України, проект якого вноситься Мінфіном.

"Щоб зняти всі запитання – відповідаємо. Так, Роман Насіров був сьогодні в ДФС. Ні, силою кабінет не захоплював. Керівником ДФС є Олександр Власов, призначений на посаду Кабміном 5 вересня 2018 року", - додала прес-секретар.

Як повідомляв УНІАН, відновлений судом на посаді голови Державної фіскальної служби України (ДФС) Роман Насіров сьогодні з'явився на робочому місці, незважаючи на відсутність відповідного рішення Кабінету міністрів України.