Кива зазначив, що СПУ отримала підтримку від колег і партнерів в Європі / фото УНІАН

Соціалістична партія відновлює позиції в Соцінтерні, Європарламенті та Партії європейських соціалістів.

Про це лідер Соцпартії заявив в ході робочої поїздки в Страсбург, де провів ряд зустрічей з європарламентарями, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

«Соціалістична партія - це як раз та партія, яка має однодумців не тільки в Україні, а й в усьому світі. Наше завдання - представлення інтересів трудового народу і повернення позицій СПУ не тільки в українському парламенті, але і повернення в європейську сім'ю і відновлення позицій в Соцінтерні. Ми зустрічалися з європейськими парламентаріями і зробили ті кроки, які дозволять нам найближчим часом повернути позиції в Соцінтерні, в Партії європейських соціалістів, що дасть нам можливості більш ефективного захисту населення. Це зробить нас сильнішими в боротьбі проти олігархату і в боротьбі за права людини всередині країни. Ми стоїмо на межі великих змін - зміниться країна, політика і головне - стан народу. І СПУ частина цього процесу», - заявив Ілля Кива.

Відео дня

Політик зазначив, що СПУ отримала підтримку від колег і партнерів в Європі.

«Ми заручилися підтримкою і стали однією великою соціалістичної сім'єю. І ми повинні об'єднатися для поліпшення якості життя наших громадян. Мета нашої партії – побудувати сильну європейську державу», - заявив голова Соцпартії України.

У свою чергу, європейські політики підтвердили готовність до спільної роботи. Вони обов'язково будуть сприяти поверненню СПУ до Соцінтерну і вступу в Партію європейських соціалістів.

«Я гордий, що народився в своїй країні. Слава Україні! В єдності сила! Іншого шляху у нас немає, тому що за нами стоять наші діти і їхнє майбутнє», - сказав Ілля Кива.