Пропутінську українську "журналістку" викинули з Росії / facebook.com/AlicefoxLviv

Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко відреагував на видворення з Росії української журналістки Олени Бойко, яка втекла від "кривавої хунти".

Як написав він на сторінці в Facebook, Бойко на власному прикладі відчула, що Росія просто використовує людей.

"Те, що Олену Бойко - пропутінську українську "журналістку", яка тікала від кривавої хунти в Москву і там на все скабеєєвських істеричних шоу розповідала, як біндери їдять російських дітей і "путін прийди памаги спасі" - викинули з Росії, за рішенням суду депортувавши в Україну, в транзитній зоні вона намагалася прикордонників попросити про політичний притулок, але її, за її ж словами, просто виштовхали в шию на нейтральну територію, і в Харкові її тут же з лагідними усмішками взяли під білі рученьки і заарештували, не новина. Те, що до дурепи на власній дупі, нарешті, дійшло: "Росія своїх не просто кидає. Вона їх пережовує й випльовує. Мене викинули, як використану брудну ганчірку" - сказала вона по телефону. "Я б порадила всім цим людям тікати з Росії" - це вже пофіг. Дійшло не дійшло, вже плювати. Раніше мало доходити", - написав Бабченко.

Відео дня

Раніше УНІАН повідомляв, що скандальну львівську журналістку Олену Бойко, яка у серпні 2015 року після обшуків СБУ втекла в Москву, примусово депортували з території Росії.