Володимир Зеленський / REUTERS

4 березня поліція Києва виявила біля офісу кандидата в президенти Володимира Зеленського елементи апаратури для прослуховування.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в Twitter. Правоохоронці перевіряють інформацію про встановлення невідомого технічного обладнання біля офісу.

«До Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про невідому коробку на даху будівлі на вулиці Білоруській. Коли правоохоронці прибули на місце події, до них звернувся охоронець кандидата на пост президента України Володимира Зеленського. Він розповів, що на даху житлового будинку невідомі особи встановлювали підозрілі предмети», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожСБУ закрила "акваріумну справу" проти очільника САП Холодницького (документ)

Як зазначається, працівники вибухотехнічної служби ретельно перевірили ці предмети, небезпеки для життя людей вони не становлять. Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції проводить огляд місця події та вилучає обладнання. Інформація про знахідку передана в органи прокуратури та Службу безпеки України.

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Поліція вирішує питання про надання правової кваліфікації події.