Глава МЗС Польщі розповів про відмінності між Зеленським і Порошенком / колаж УНІАН

Міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович розповів про відмінності між президентом Володимиром Зеленським і його попередником Петром Порошенком.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Чапутович заявив після зустрічі з Зеленським, що відбулася за участю глави МЗС Швеції Маргот Вальстрьом сьогодні в Києві.

Зокрема, главу МЗС Польщі запитали, чи бачить він відмінності між позиціями Зеленського і Порошенка стосовно Донбасу і інших питань.

Відео дня

Читайте також"Охорона думала, що я його покусаю": Саакашвілі розповів, як випадково зустрів Порошенка

"Я лише висловлю свою власну думку. Це мій четвертий візит за останні шість місяців. Отже, я двічі зустрівся з президентом Порошенком і двічі - з президентом Зеленським, і звичайно, вони відрізняються, якщо це стосується поведінки, вони відрізняються фізично, але я думаю, що політика залишається аналогічною - це проєвропейська політика. Це політика, яка має за мету покращити життєві умови українців, урегулювати конфлікт на Донбасі, як ви згадали", - наголосив Чапутович.

"Отже, очевидно, що головний напрям закордонної політики залишатиметься той самий, який є проєвропейським і прозахідним, і також в питанні захисту від російської агресії", - заявив глава МЗС.