Очільник Закарпаття припиняє членство в партії "БПП" / фото УНІАН

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що виходить із політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Про це повідомляється на офіційному сайті політика, де оприлюднено відповідну заяву Москаля в Центральну раду "БПП" від 7 травня.

Читайте такожПорошенко офіційно вступив в партію "Європейська солідарність" (фото, відео)

Відео дня

"Прошу припинити моє членство в політичній партії Блок Петра Порошенка "Солідарність", а також повідомляю вас, що складаю з себе повноваження голови Закарпатської територіальної організації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", - зазначено в заяві Москаля.

Як повідомляв УНІАН, 24 травня з'їзд партії "Блок Петра Порошенка" ухвалив рішення перейменувати політичну силу на партію "Європейська солідарність".

23 квітня на офіційному сайті Москаля було оприлюднено його заяву про звільнення за власним бажанням з посади голови Закарпатської облдержадміністрації, яку він подав на той час президенту Петру Порошенку.

За президентства Порошенка Москаль обіймав посади спочатку голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (з 5 березня 2015 року), з 15 липня 2015 року - голови Закарпатської ОДА.