Ярослав Годунок не зміг відповісти на питання про своє кримінальне минуле / УНІАН

Бориспільський чиновник Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав із зустрічі 10 липня, в ході прямого ефіру не зміг відповісти на питання про свій вирок за розбій.

Читайте такожГенерал про сварку президента із чиновником Годунком: я Зеленського розумію і не засуджую

Скандальна ситуація виникла в ефірі телеканалу ZIK. Годунок подзвонив у студію і спробував прокоментувати ситуацію зі звинуваченнями, які пред'явив йому президент.

"Проти мене за кожного президента (так як треба знати, хто такий Годунок), неодноразово порушували кримінальні справи. За те, що я захищав людей і боровся з криміналітетом", – заявив він.

Чиновника перервав присутній у студії журналіст Володимир Бойко, якого Годунок в ході сварки назвав «провокатором Медведчука». За словами Бойка, він ще у 2008 році оприлюднив вердикт Святошинського районного суду, яким Годунок був засуджений за розбій.

"Чи були ви засуджені за розбійний напад на квартиру в Києві по вулиці генерала Потапова 1-м, квартира №1, де ви відібрали 300 грн, мобільний телефон, 900 доларів, і були засуджені вердиктом від 16 травня 2002 року на п'ять років позбавлення волі з відстрочкою вироку?" – запитав Бойко.

Відповіді від Годунка не було, оскільки зв'язок з ним перервався з невідомих причин.

Нагадаємо, Зеленський під час зустрічі з керівниками Київської області зі скандалом вигнав секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка, заявивши про його судимість і назвавши «розбійником».

Спочатку чиновник заявив про наміри подати на Зеленського в суд, але надалі відмовився від позову на президента.