ДБР перевіряє законність поїздки Порошенка на Мальдіви / фото УНІАН

У партії "Європейська солідарність" заявили, що колишній президент Петро Порошенко завжди перетинав державний кордон України відповідно до закону. Це так само стосується і вильоту на Мальдіви на початку 2018 року. 

Таким чином прес-служба політсили відреагувала на інформацію про відкриття Державним бюро розслідувань кримінального провадження щодо можливої організації Порошенком незаконного переправлення осіб через кордон під час поїздки на Мальдіви.

Читайте такожПорошенко прокоментував посилення Медведчука: "при мені він голову не міг підняти"

Відео дня

"На Андрія Портнова та його "хлопчиків за викликом" із Державного бюро розслідувань, яке цей відомий поплічник Януковича отримав в концесію від нової влади, очікує велике розчарування. "Підроблені документи" існують лише в їхній хворобливій уяві. Як і всі інші фейки, покладені в основу численних "розслідувань", які штампує їхній спільний конвеєр", - йдеться у повідомленні.

Щодо заяв Портнова про нібито порушені проти екс-президента кримінальні справи у Панамі, то у прес-службі стверджують, що у Порошенка немає компаній в тій країні. 

"Те, що на загал виглядає як інформаційний тролінг та спам, з боку Портнова, – насправді кримінальний злочин, за який рано чи пізно Портнов відповідатиме і в Україні, і в Панамі", - наголосили в "Європейській солідарності".