За даними Богуцької, Порошенко виношує плани свого повернення на пост президента / REUTERS

Народний депутат від "Слуги народу" Ліза Богуцька завила, що навмисно показала свою переписку в месенджері і пояснила, що мала на увазі, кажучи про переворот, який нібито готує екс-президент Петро Порошенко.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Ви думаєте, що знаючи те, що все фотографується, а я сиджу прямо під ними, я так просто показала те, що написала? Звичайно, ні", - написала вона.

Відео дня

Читайте такожТам не про Супрун іде мова: Радуцькому соромно за слова, але не листування (відео)

За її словами, Порошенко закликав прихильників в соцмережах заблокувати Раду і нібито влаштувати новий Майдан.

"Коли в 17 році під Радою стояло наметове містечко з вимогами до Ради, Луценко за дорученням Порошенка відкрив справу на Саакашвілі за "намагання зробити державний переворот за гроші Курченка". Не так давно Порошенко на своїй сторінці призивав своїх прихильників блокувати Раду і зробити "Майдан" з палаючими шинами, якщо щось піде "не так". Це не намагання зробити переворот? Тобто Михайло - це переворот, а Порошенко - це дитячи забавки.." - зазначила депутат.

Також, за даними Богуцької, Порошенко виношує плани свого повернення на посаду президента.

"Він, звичайно, завтра з танками не приїде під Раду. Але те, що буде виношувати плани повернутися - це факт", - заявила вона.

Читайте такожЗеленський – до нардепів: менше SMS та більше законів

Також нардеп повідомила, що не бачить різниці між міністром МВС Арсеном Аваковим і Порошенко, але вдячна тому, що він не вступив у змову з екс-президентом.

"Для мене практично немає різниці між ним і Порошенком. Але дякуючи тому, що він не вступив в змову з Петром, ми зараз не маємо президента Порошенка, не маємо спікера Медведчука, не маємо прем'єра Бойко і не маємо порохобільшості в Раді... Зеленський провів багато зустрічей з потенційними міністрами МВС. Але поки, якщо щось таке станеться, важко сказати, чи втримається державу від хаосу", - заявила нардеп.

Як повідомляв УНІАН, у ЗМІ було оприлюднено SMS-повідомлення депутата від партії "Слуга народу" Єлизавети Богуцької, яка в листуванні повідомила, що екс-президент Петро Порошенко нібито готує путч.