За словами Арахамії, Радуцькому треба підготуватися до цієї посади / УНІАН

За кілька місяців очільником Міністерства охорони здоров’я може стати депутат фракції "Слуга народу" та засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький, а чинна керівниця МОЗу Зоряна Скалецька – його заступницею.

Про це в ефірі телеканалу ZIK розповів голова парламентської фракції "Слуга народу" Давід Арахамія.

За його словами, міністром охорони здоров’я планували зробити Радуцького, а Скалецьку - його заступницею.

Читайте такожТам не про Супрун іде мова: Радуцькому соромно за слова, але не листування (відео)

"На міністра планувався сам пан Радуцький. Але йому треба десь три місяці для того, щоб підготуватись, і тому ми вирішили зробити такий перехідний період. Я думаю, що потім буде така ротація, що пан Радуцький стане міністром, а Зоряна піде заступником міністра", - заявив голова фракції.

"Йому треба підготуватися, бо це посада. І йому треба привести всі свої справи по бізнесу. Він же зараз народний депутат, він не має керувати бізнесом, але він повинен підготуватись до декларування. Тобто, є якісь там речі, які йому треба (закінчити)", - сказав Арахамія.

Депутат від "Слуги народу" Роксолана Підласа пояснила, що у Радуцького є законопроекти з пакету медичної реформи, які він хоче на своїй посаді керівника комітету прийняти і провести через парламент, і як законодавство буде напрацьоване, він піде в міністерство, щоб його імплементувати.

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня на першому засіданні Ради ЗМІ спіймали Радуцького на листуванні, у якому він з брудною лайкою пояснював, що просуватиме Зоряну Черненко на посаду міністра охорони здоров'я.